FTD uit de lucht

Dit is inmiddels een verouderde pagina want FTD werkt niet meer. Je kunt het programma vast nog wel ergens downloaden en zelfs ook nog installeren... maar verder zul je niet komen. De database waarmee FTD werkt is niet meer bereikbaar en mede hierdoor doet het programma gewoon niks meer.

Wat moet ik dan doen om te downloaden van Newsgroups?
Er zijn diverse opties. De meest gebruikte momenteel is het overstappen op Spotnet. Maar je kunt ook op zoek naar Forums waar mensen downloads spotten. Maar ga dan wel op zoek naar buitenlandse Forums... de Nederlandse worden steeds door Brein gesloten.

Functies en hoe werkt het

FTD Logo

De handige toepassing FTD watchdog is zinloos zonder FTD. Het heeft dus geen zin om alleen FTDwatchdog te downloaden. Om die reden op deze pagina wat korte informatie over FTD.

Waarom FTD?

De windows software FTD heb je nodig om op de hoogte te blijven van nieuwe postings op de nieuwsgroepen. Natuurlijk kun je hier ook zelf achter komen door op newsgroups te gaan zoeken. Maar niet alle nieuwsartikelen hebben dezelfde naam als de film of de artiest. En waarom zelf zoeken als je elkaar kunt helpen?! En dat doen de gebruikers van FTD, elkaar helpen!

Binnenkort meer informatie.