Waarom Spotnet

De gratis software is een zeer handige oplossing voor iedereen die met Nieuwsgroepen / Usenet werkt. De beschikbare digitale bestanden (binaries) op de vele diverse nieuwsgroepen is enorm. Natuurlijk kun je met diverse tools zoeken naar bestandsnamen in deze newsgroups en vaak vind je dan ook wel een film, tv serie of CD album. Maar heel vaak mis je dan nog steeds diverse binaries die gewoonweg qua bestandsnaam een andere naam hebben dan de titel van de film / cd / dvd / software / etc. Daarbij zegt de bestandsnaam ook weinig over de kwaliteit, de extra eigenschappen, de bron, etc. Zelden zit er een .nfo bij om je deze informatie te geven.

Werking Spotnet

Spotnet is volledig gratis te downloaden en te gebruiken. Spotnet laat zeer overzichtelijk zien wat je allemaal op de nieuwsgroepen kunt vinden en dus kunt downloaden. Je moet na installatie nog wat informatie geven over jouw USEnet provider (login gegevens, de server naam) en dan kun je al aan de slag.

Binnenkort meer informatie.

Download Spotnet

Ik zou zeggen, doet het gewoon en Download Spotnet 1.7.4 geheel gratis, zonder virussen of andere ongewenste zaken!? Probeer het gewoon eens uit.